Agenda

Pleitavond met Rota Carolina

Op maandag 13 november 2017 wordt in samenwerking met pleitgenootschap Rota Carolina een pleitavond georganiseerd. De casus zal een IE-rechtelijk vraagstuk bevatten. Houd de facebookpagina van V.I.E.R in de gaten voor meer informatie.

Congres Simmons & Simmons

Op vrijdag 1 december 2017 zal er een congres plaatsvinden op het advocatenkantoor van Simmons & Simmons in samenwerking met verschillende IE-rechtelijke studieverenigingen.

De dag zal beginnen met de bespreking van een bekend arrest. Wie dit arrest bespreekt is nog een verrassing. Vervolgens kun je je opgeven voor diverse workshops. Daarna zal er een pleitwedstrijd plaatsvinden tussen de verschillende verenigingen. De dag wordt afgesloten met een borrel.

Lijkt het je interessant om meer te weten te komen over het IE-recht, meld je dan aan via de volgende link: http://www.vier-nijmegen.nl/congres-simmons-simmons-2

Dag van de Advocatuur

Dit jaar zal V.I.E.R. samenwerken met de organisatie van de Dag van de Advocatuur. We zullen als vereniging één of twee kantoren gespecialiseerd op IE-recht aandragen als deelnemers aan het evenement. Meer info volgt t.z.t.

Bezoek aan advocatenkantoor Bird & Bird

Meer info volgt t.z.t.